Wat te doen na Uw bestelling

Bestellen

Al onze artikelen in de webshop zijn uit voorraad leverbaar. Bestellen doet U eenvoudig door bij het artikel de gewenste kleur en maat te selecteren en toe te voegen in Uw winkelwagen. Wanneer U de bestelling compleet heeft gaat U naar afrekenen. Hier volgt U de stappen die de computer aangeeft wat betreft contactinformatie en eventueel afleveradres.

Wat te doen na Uw bestelling

Na ontvangst van Uw bestelling ontvangt U een orderbevestiging. Als er onverhoopt een product niet voorradig zou zijn of als er andere bijzondere omstandigheden zijn, wordt dit in een vervolg e-mail gemeld. Wilt U er zeker van zijn of een product leverbaar is, bel dan naar onze winkel +31(0)13-5432044 of stuur een e-mail naar info@ruitersportgierman.nl 

Op het moment dat de bestelling door Ruitersport Gierman is verzonden ontvangt U een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet U precies wanneer de bestelling bij U aankomt. In deze verzendbevestiging vindt U alle benodigde informatie met betrekking tot de pakketzending. Al onze pakketten worden verstuurd via Post NL. Mocht U de e-mail niet ontvangen hebben kijkt U dan a.u.b. de map ongewenste e-mail na of neem contact met ons op.