Algemene voorwaarden

Bestellen
Al onze artikelen in de webshop zijn uit voorraad leverbaar. Bestellen doet U eenvoudig door bij het artikel de gewenste kleur en maat te selecteren en toe te voegen in Uw winkelwagen. Wanneer U de bestelling compleet heeft gaat U naar afrekenen. Hier volgt U de stappen die de computer aangeeft wat betreft contactinformatie en eventueel afleveradres.

Wat te doen na Uw bestelling
Na ontvangst van Uw bestelling ontvangt U een orderbevestiging. Als er onverhoopt een product niet voorradig zou zijn of als er andere bijzondere omstandigheden zijn, wordt dit in een vervolg e-mail gemeld. Wilt U er zeker van zijn of een product leverbaar is, bel dan naar onze winkel +31(0)13-5432044 of stuur een e-mail naar info@ruitersportgierman.nl 

Op het moment dat de bestelling door Ruitersport Gierman is verzonden ontvangt U een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet U precies wanneer de bestelling bij U aankomt. In deze verzendbevestiging vindt U alle benodigde informatie met betrekking tot de pakketzending. Al onze pakketten worden verstuurd via Post NL. Mocht U de e-mail niet ontvangen hebben kijkt U dan a.u.b. de map ongewenste e-mail na of neem contact met ons op.

Betalen
Betalen kan op 4 verschillende manieren. Verdere informatie krijg je als je via onze kassa gaat afrekenen:

Via iDEAL: dit kan als U een bankrekening met internetbankieren hebt. Dit is eigenlijk de beste betaalmethode. U betaalt binnen de U vertrouwde betaalomgeving van internetbankieren en de goederen worden direct verstuurd.

Via Paypal: met PayPal kunt U betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Heel wat onlinekopers zijn terecht bang om bankgegevens online door te geven aan personen of bedrijven die ze niet kennen. PayPal biedt dan een oplossing om als veilige tussenpersoon te fungeren. Op die manier komt Uw informatie niet in verkeerde handen en blijft U veilig.

Bancontact/Mister Cash: Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor U als klant. Op de betaalpagina selecteert U Bancontact/Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt U Uw eigen bank selecteren. Hierna komt U terecht in een vertrouwde internetbankieromgeving en kunt inloggen.

Per vooruitbetaling: U maakt het betreffende bedrag over aan Buckaroo. Dit is de vertrouwde betaalomgeving waar wij mee samenwerken. Wanneer de betaling ontvangen is, worden de goederen direct verstuurd.

Verzendkosten
Betreffende de verzendkosten verwijzen wij U door naar de volgende pagina klik hier.

Inpakfouten
Zadelmakerij en Ruitersport Gierman verpakt de goederen op een degelijke manier. De producten worden voor verzending gecontroleerd op productfouten. Ondanks zorgvuldig inpakken en verpakken kan er tijdens dit traject iets fout gaan. Meldt dit binnen 24 uur na ontvangst van het pakket zodat we actie kunnen ondernemen.

Overige Bepalingen


Actievoorwaarden
Betreffende de actievoorwaarden verwijzen wij U door naar de volgende pagina klik hier.

Prijzen
Alle in de webshop genoemde prijzen zijn inclusief de in Nederland wettelijk vastgestelde BTW (9% of 21%). Type en invoerfouten voorbehouden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan eerder gepubliceerde prijzen.

Levering
Wanneer U iets besteld voor 17:00 uur wordt het de zelfde dag nog verstuurd (werkdagen ma t/m vr) mits dat U geen andere leverdatum heeft geselecteerd. Er kunnen geen rechten worden verleend aan de indicatie van de levertijd. Eventuele na leveringen worden kosteloos nagezonden tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Bij producten die op verzoek van de klant met spoed bij een van onze leveranciers besteld worden, is het mogelijk dat we een deel van de extra transportkosten aan de klant doorberekenen. Dit geschiedt altijd na onderling overleg en na het goedkeuren van de klant.

Op het moment dat de bestelling door Ruitersport Gierman is verzonden ontvangt U een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet U precies wanneer de bestelling bij U aankomt. In deze verzendbevestiging vindt U alle benodigde informatie met betrekking tot de pakketzending. Mocht U de e-mail niet ontvangen hebben kijkt U dan a.u.b. de map ongewenste e-mail na of neem contact met ons op. 

Al onze pakketten worden verstuurd via Post NL.

Levering op afhaallocatie
Indien U ervoor gekozen heeft om het pakket te laten leveren bij een afhaallocatie dient U het pakket binnen een week na levering op te halen. Wanneer het pakket retour komt door niet afhalen worden de gemaakte verzendkosten in mindering gebracht op de factuur.

Adressering
Voor de verzending gebruiken we het adres dat de klant op de website invult. De verantwoordelijkheid voor de juiste invoering van adresgegevens is geheel voor de klant. Eventuele kosten die optreden door het invullen van een (deels) incorrect adres worden aan de klant doorberekend. De factuur wordt bij de bestelling toegevoegd. Het verzendadres is dan ook tevens de factuuradres.

Shoptegoed
Een aantal dagen nadat U de producten heeft ontvangen krijgt U een e-mail met hierin de vraag ofdat U een productbeoordeling of een review over Ruitersport Gierman wilt plaatsen. In het geval dat U beide opties benut, maakt U kans op shoptegoed als zijnde een cadeaubon ter waarde van € 100,-

Het shoptegoed kan niet ingewisseld worden voor echt geld of andere prijzen en is echter alleen te gebruiken bij Ruitersport Gierman in de winkel of op www.ruitersportgierman.nl.

Per deelnemer is slechts één deelname geldig.

Ruitersport Gierman verloot eens per jaar een winnaar welke het shoptegoed (cadeaubon) thuis gestuurd zal krijgen. 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Dergelijke verzoeken worden niet beantwoord.

Retouren die met het shoptegoed zijn besteld worden niet terug betaald in gelden, maar in een nieuw shoptegoed.

In geval van een redelijk vermoeden van misbruik of fraude behoudt ruitersportgierman.nl zich het recht voor om deelnames of deelnemers te weigeren.

Gegevens van deelnemers aan acties of prijsvragen worden opgeslagen in een databestand. Door deelname gaat de deelnemer akkoord met het ontvangen van de ruitersportgierman.nl nieuwsbrief. Bij iedere mailing wordt de mogelijkheid geboden hier weer voor uit te schrijven. De opgeslagen gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

Ruitersportgierman.nl kan om organisatorische of juridische/wettelijke redenen bepaalde onderdelen van dit reglement wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf.

Retourneren
Als U een product gekocht heeft waarmee U niet tevreden bent, kan deze worden geretourneerd. Dit kan op 2 manieren:

In de winkel in Tilburg of opsturen als pakket.

In het pakket wat U ontvangen heeft is samen met de factuur een retourkaart toegevoegd. Vul de retourkaart volledig en duidelijk in en stuur deze samen met de goederen en (kopie)factuur retour. De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Tevens behouden wij het recht om de verzendkosten in mindering te brengen, wanneer U een artikel buiten het retourtermijn om retourneert.

Na ontvangst van het product beoordelen we of het aan de onderstaande voorwaarden voldaan is. Als dat het geval is, wordt het goederenbedrag binnen 14 dagen op de bankrekening waar de bestelling mee is betaald teruggestort.

Zowel bij retourneren in de winkel als bij terugsturing per post, gelden de volgende voorwaarden:

De kassabon of de factuur wordt ofwel in de winkel overlegd ofwel met de retourzending aan ons meegestuurd. Het product is ongebruikt en in nieuwstaat. Het product is ingepakt in de originele verpakking met de productlabels aanwezig.

Artikelen die wij op speciaal verzoek bestellen kunnen niet worden geretourneerd.

Bij retournering per post gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

U stuurt de goederen binnen 14 dagen samen met de door U ingevulde retourkaart en (kopie)factuur aan ons postadres retour:
Zadelmakerij en Ruitersport Gierman, Korvelseweg 113, 5025 JB Tilburg.

Het pakket is voldoende gefrankeerd! Niet gefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten zullen door ons worden geweigerd!