• Gratis verzending vanaf € 100,00 binnen NL!
  • Voor 17:30 besteld, morgen in huis!
  • Bezoek onze winkel in Tilburg
  • Makkelijk retourneren
Winkelwagen

No items.

Paardrijcaps (59 artikelen)

Artikelen 1 tot 12 van 59 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Op zoek naar een nieuwe veiligheidshelm? Uw oude cap is versleten of wilt er gewoon een nieuwe rijhelm bij? Ruitersport Gierman heeft een uitgebreid assortiment rijhelmen met bekende merken zoals: GPA, Charles Owen, Harry's Horse, Horka, QHP, BR enz. Bijna alle caps zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

De veiligheid van de ruiter staat voorop. Daarom is de veiligheidsruiterhelm het allerbelangrijkste onderdeel van de ruiter outfit. De rijhelm is bij alle officiële maneges en concoursen verplicht. Met het dragen van een ruiterhelm voorkomt U hoofdletsel bij een val. Het is ten alle tijden belangrijk dat de rijhelm goed aansluit op het hoofd en de kinband altijd strak onder de kin is aangesloten. U herkent de veiligheidsnormering aan de binnenzijde van de cap. Deze wordt aangeduid met bijvoorbeeld de CE EN-1384 of CE VG1 normering.

Ruitersport Gierman besteed zorgvuldig de tijd met het aanmeten van caps. Wij willen er zeker van zijn dat de klant met een tevreden en met name veilig gevoel op het paard stapt. 

Ook is het bij ons mogelijk om caps te personaliseren in bijna al kleur mogelijkheden die er zijn. Met strass steentjes of met een leren piping, met sponsor logo of landen kleuren? U kunt het zo gek maken als U wilt. Vraag naar de mogelijkheden.