• Gratis verzending vanaf € 100,00 binnen NL!
  • Voor 17:30 besteld, morgen in huis!
  • Bezoek onze winkel in Tilburg
  • Makkelijk retourneren
Winkelwagen

No items.

Rijhandschoenen (35 artikelen)

Artikelen 1 tot 12 van 35 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Uitgebreid assortiment rijhandschoenen bij Ruitersport Gierman!

Rijhandschoenen in diverse prijsklasse vindt je bij Ruitersport Gierman. Onder deze categorie bevinden zich de rijhandschoenen in diverse kleuren van verschillende merken. De rijhandschoenen worden geproduceerd in diverse maatvoeringen zoals de kindermaten 4 en 5 die te verkrijgen zijn van de merken BR en Roeckl, kindermaten 8, 10 en 12 die te verkijgen zijn van de merken Red Horse en Rider Pro en de dames zowel heren maten die vanuit meerdere merken worden gebruikt XXS t/m XXL en 6 t/m 11.

Voor een optimaal comfort is het belangrijk dat de handschoenen tussen de vingers aansluiten en dat er niet teveel ruimte bij de vingertoppen overgehouden wordt.  

In de meeste gevallen is hoe duurder de handschoenen zijn hoe meer gevoel U op de teugel behoudt. Echter bepaald de prijs niet de levensduur van handschoenen. De levensduur wordt vaak bepaald door de teugel waar U mee rijdt. Heeft U springteugels dan zullen de handschoenen een kortere levensduur hebben. Rijdt U met dressuurteugels dan zal de levensduur van de handschoenen aanzienlijk verlengd worden.