• Gratis verzending vanaf € 100,00 binnen NL!
  • Voor 17:30 besteld, morgen in huis!
  • Bezoek onze winkel in Tilburg
  • Makkelijk retourneren
Winkelwagen

No items.

Kingsland (67 artikelen)

Artikelen 1 tot 12 van 67 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kingsland is top kwaliteit van het hoogste niveau! De collecties zijn geschikt voor dagelijks gebruik in en om de stal.

Het merk Kingsland is ontstaan vanuit jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van ruitersportartikelen, voorliefde voor paarden en een goed gevoel voor mode.

Het resultaat mag er zijn. Een bijzondere collectie rijkleding die aan alle eisen voldoet om de ruiter zowel praktisch als modieus aan te kleden.

Meerdere keren per jaar worden er nieuwe artikelen opgenomen in de collectie die vervolgens binnen enkele dagen te vinden zijn in jouw favoriete ruitersport winkel. Continu word er gekeken naar wat de markt vraagt, vervolgens maken we een selectie van kwalitatief goede producten. Maar we willen zeker het uiteindelijke doel niet uit het oog te verliezen; comfortabel, veilig en met gebruiksgemak op pad met je paard.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat Kingsland producten verantwoord geproduceerd worden. We dragen er zorg voor dat de mensen die onze producten maken in een veilige en schone omgeving werken tegen een eerlijke beloning. We streven naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ook gebruiken we duurzame materialen waardoor de producten langer mee gaan en we niet onnodig verspillen.

 Kingsland, vernieuwend, kwalitief goed en prijsbewust!