• Gratis verzending vanaf € 100,00 binnen NL!
  • Voor 17:30 besteld, morgen in huis!
  • Bezoek onze winkel in Tilburg
  • Makkelijk retourneren
Winkelwagen

No items.

Doc Heritage (3 artikelen)

3 artikel(en)

Doc Heritage voedingssupplementen koop je bij Ruitersport Gierman!

Doc Heritage
Het idee voor de ontwikkeling van Doc Heritage is gebaseerd op de "oude wijsheid" die vandaag de dag helaas steeds meer in de vergetenheid is geraakt. Na jarenlang onderzoek naar historische vakliteratuur op het gebied van diergeneeskunde; principes uit de traditionele Chinese geneeskunde; natuurgeneeskunde overleveringen van oude culturen en reguliere geneeskunde heeft Doc Heritage in samenwerking met een uitgebreid team van vooraanstaande dierenartsen de producten ontwikkeld. De wisselwerking tussen ervaring, natuurgeneeskunde en reguliere geneeskunde speelt daarbij een belangrijke rol.

Op natuurlijke basis
Uit onderzoek naar historische vakliteratuur op het gebied van diergeneeskunde blijkt dat het vaak de ''oude huismiddeltjes'' op basis van natuurlijke ingredienten zijn, die synthetische medicijnen in veel gevallen kunnen vervangen of aanvullen. Met dit uitgangspunt in gedachten heeft Doc Heritage een uitgebreid assortiment producten ontwikkeld, die effectief zijn zonder de stofwisseling onnodig te belasten. Bij de ontwikkeling van hoogwaardige producten zijn er diverse exclusieve ingredienten, olien en extracten geselecteerd op basis van de oude kennis van traditionele, deels uitgestorven culturen. Doc Heritage producten worden vervaardigd aan de hand van de hoogste kwaliteits- en productiemaatstaven en zijn bovendien dopingvrij.

Gepatenteerd topinamboerextract
"De darm is de controlekamer van de gezondheid" is een eeuwenoude Japanse wijsheid, die Doc Heritage als aandachtspunt heeft meegenomen voor de ontwikkeling van een groot deel van de producten. Topinamboer, ook wel aardpeer genoemd, wordt in de natuurgeneeskunde al sinds de vroege middeleeuwen succesvol ingezet bij diverse spijsverteringsstoornissen, vanwege zijn effectieve prebiotische werking. De toevoeging van een gepatenteerd topinamboerextract aan de producten van Doc Heritage, zorgen voor een betere opname van de ingredienten, zodat alle afzonderlijke natuurlijke bestanddelen een maximaal effect kunnen bewerkstellingen. Op deze manier worden paard en ruiter in elke situatie optimaal ondersteund.

Doc Heritage afbeelding