• Gratis verzending vanaf € 100,00 binnen NL!
 • Voor 17:30 besteld, morgen in huis!
 • Bezoek onze winkel in Tilburg
 • Makkelijk retourneren
Winkelwagen

No items.

Dobert (55 artikelen)

Artikelen 1 tot 12 van 55 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dobert koop je online bij Ruitersport Gierman!

Dobert is een Duits familiebedrijf op gericht in het jaar 1880. Dobert produceert paardensportartikelen waaronder hoofdstellen, teugels, frontriemen, hulpteugels en zwepen. De Dobert collectie is onderverdeeld in drie takken wel te benoemen:

 • Dobert Classic
 • Dobert Stallmeister
 • Dobert Farmer

De Dobert Classic collectie staat garant voor topkwaliteit europeese materialen welke worden gebruikt in de producten. Bij meer en deels van deze artikelen vindt de productie plaats in Duitsland. De artikelen worden bijna allemaal met de hand geproduceerd.

De Dobert Stallmeister collectie is een voordeligere collectie waar andere materialen in verwerkt worden. De producten zijn niet te vergelijken met de Classic collectie, maar toch kan men spreken over zeer goede producten met een aangename prijs kwaliteitverhouding. 

De Dobert Farmer collectie is de goedkoopste collectie uit het Dobert assortiment. Men spreekt hier over een import kwaliteit met een voordelige prijs. Deze kwaliteit is dus niet te vergelijken met de Dobert Classic of Stallmeister collectie. 

Uw eigen Dobert hoofdstel samenstellen

Dobert Classic heeft de mogelijk om Uw eigen hoofdstel samen te stellen. De Dobert hoofdstellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. U kunt zelf bepalen met wat voor kleur U het hoofdstel onderlegd wilt hebben en of U bijvoorbeeld een anatomisch gevoerd kopstuk wilt of niet. Ook kunt U aangeven naar wat voor model frontriem Uw voorkeur uitgaat. Denk hier bijvoorbeeld aan verschillende kleuren en maten Swarovski steenjtes in een recht of een wave model.

Voor meer informatie neem contact met ons op, want de keuze mogelijkheden zijn enorm.