• Gratis verzending vanaf € 100,00 binnen NL!
  • Voor 17:30 besteld, morgen in huis!
  • Bezoek onze winkel in Tilburg
  • Makkelijk retourneren
Winkelwagen

No items.

Prijs
Productsoort
  1. Paardrijcaps
Product Label
  1. Sale
  2. Nieuw

Charles Owen (9 artikelen)

9 artikel(en)

Charles Owen voor de state of the art producten.

Charles Owen produceert de caps in eigen fabriek. Het merk is groot en bekend geworden door het aantal creatieve teams en individuele ruiters die deze rijhelmen in hun bezit hebben.

Binnen in de enorme ruimte in de Charles Owen fabriek, zijn werknemers georganiseerd in kleine teams die het product te creëren van begin tot eind. Kwaliteit staat voorop, omdat elke kleine fout een levensbedreigende defect zou kunnen veroorzaken. Alle Charles Owen helmen worden vervaardigd in Groot-Brittanië.

In 2011 bestond Charles Owen 100 jaar. Dit was een perfecte timing om de uitbreiding van de fabriek aan te kondigen en zo de grootste rijhelm fabrikant van het Verenigd Koninkrijk te worden.

De uitbreiding had het bedrijf nodig om haar activiteiten wereldwijd te laten groeien, zoals bijna elke internationaal erkend merk exporteert Charles Owen bijna 70% van de producten wereldwijd.

Charles Owen is gelegen op Croesfoel Industrial Park, Wrexham, Groot Brittanië.

Vergeet niet, wanneer je een helm draagt met Charles Owen staat veiligheid voorop en worden deze helmen met de hand gemaakt en voldoen deze ten alle tijden aan de laatste veiligheidsnormeringen.